De kommenterar SM-slutspelet på SBS TV

19 februari

|

Nyhetskategorier: Pressrum, SBS Radio och SBS TV.

Nu är det klart vilka programledare och kommentatorer som kommer att leda tittarna genom SM-slutspelsmatcherna på Kanal 5 och Kanal 9 i vår.

I studion kommer de rutinerade och kunniga Tommy Åström (C More/Kanal 5) och Claes Åkeson (Kanal 5) att turas om att vara ankare.

Vid sin sida kommer de att ha experterna Petter Rönnquist, Thomas Johansson och Stefan Klemetz (alla från C More), som växlar mellan kommentatorsbåset och studion. Dessutom kommer aktuella spelare och tränare att finnas i studion för att ge pinfärska analyser ur spelar- och tränarperspektiv.

”Vi tar hockey på allvar, och med den här uppställningen har vi säkrat att Kanal 5:s och Kanal 9:s tittare får ut mesta möjliga kunnande och dramatik från SM-slutspelet. Vi har dessutom en unik kontinuitet, eftersom alla C Mores namn varit med under grundserien”, säger Calle Jansson, kanaldirektör på SBS TV.

I mitten av mars drar slutspelet igång. Exakt vilka matcher som Kanal 5 och Kanal 9 sänder är inte klart än, eftersom slutspelslagen inte är klara förrän 5 mars.

För ytterligare information och bilder vänligen kontakta Kalle Dixelius, SBS TV, Tel: 0701865241, e-post: kalle.dixelius@sbstv.se.