Jobba på SBS Discovery

Det är roligt att jobba på SBS Discovery …

… och det tycker vi är viktigt. Glada anställda gör ett bättre jobb, så enkelt är det faktiskt. Därför är vi måna om att göra vår arbetsplats till ett ställe där det är trevligt, utmanande och spännande att jobba. Hittills har vi lyckats bra med det. I undersökning efter undersökning kommer SBS Discovery högt, högt upp i rankingen.

När företaget Universum 2011 utsåg Sveriges bästa arbetsplats*, kom SBS Discovery TV (dåvarande SBS TV) på femte plats. Det gör oss till den bästa mediearbetsplatsen i Sverige, vilket vi är mycket stolta över. Vi är det enda medieföretaget i Sverige som får använda den här stämpeln:

Här till höger kan du se om vi har några lediga tjänster på SBS Discovery just nu. Om vi inte har det, går det bra att skicka in ditt CV och ansökan ändå. Vi vill alltid ha intressanta namn. Klicka här för att skicka in ditt CV till SBS Discovery TV.

Om SBS Discovery 
På SBS Discovery  är vi ungefär 160 personer. Cirka 90 är kvinnor och 70 är män. Medelåldern är 36 år. Här på Rådmansgatan 42 i Stockholm jobbar vi med försäljning, pr, marknadsföring, analys, planering, inköp och en del annat.
De svenska program vi sänder produceras av olika produktionsbolag. Om du är intresserad av att vara med i ett program eller jobba med att göra dem, rekommenderar vi att du vänder dig till något av alla produktionsbolag. Här finns en lista på några av de största.

Vi får många förfrågningar om praktikplatser hos oss. Det är kul tycker vi, för det tolkar vi som att det är många som gillar och är nyfikna på Kanal 5. Vi har ett samarbete med ett antal högskolor, men i övrigt så har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda praktikplatser.

Om SBS Discovery Radio
Att jobba på SBS Discovery Radio är lika roligt som att lyssna på våra kanaler. Vi är ungefär 160 personer utspridda över hela landet. Huvudkontoret ligger i på Kungsholmen i Stockholm och här jobbar cirka 100 personer med allt från program till teknik.

*Undersökningen gjordes av företaget Universum. Du kan läsa mer om den här.