SBS Att annonsera

Hur vill du annonsera?

Att annonsera hos SBS Discovery Media är en väldigt bra idé. Oavsett om du är en liten eller stor aktör, har vi alltid ett erbjudande som passar dig.

Du kan annonsera i radio, tv, online – eller alltihop på samma gång. Du kan annonsera i hela landet eller i just din region.

Och ännu bättre: du kan annonsera som du själv vill. Det enda som sätter gränser är egentligen din och vår fantasi. Ring eller mejla oss så snackar vi. Här ovanför kan du välja om du vill komma i kontakt med SBS Discovery Radio, SBS Discovery TV eller om du vill annonsera regionalt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Du kan annonsera nationellt, regionalt eller lokalt i alla våra stationer i FM-nätet. Här bredvid hittar du kontaktinfo till vår säljavdelning.

Det är även möjligt att annonsera i våra webbradiospelare som du hittar på respektive stations sajt och i våra appar.

Vi har också en avdelning som heter Creative Sales som jobbar med kundanpassade helhetslösningar där sponsring och events är självklara delar.

Här kan du ladda ner tabeller som visar på vilka orter i Sverige som våra sändare finns.

Frekvenser

SBS Radio säljavdelning

När vi säger tv menar vi egentligen rörlig bild. För att annonsera i våra kanaler betyder inte nödvändigtvis att man syns i den vanliga tv-rutan med en vanlig reklamfilm.

Kanske passar det dig bättre att annonsera i någon av våra play-tjänster, eller på vår hemsida. Eller både och. Kanske vill du visa ditt varumärke i vår stationsgrafik mellan programmen. Men tänk fritt: hur vill du att det ska se ut? Vi är öppna för förslag, och vi är alltid nyfikna på nya lösningar. Vi har en hel avdelning som heter Creative Sales och som jobbar med exakt just det. Om du vill synas i hela Norden, går det också att ordna. SBS Discovery har broder- och systerkanaler i Norge, Danmark och Finland.

Här bredvid finns kontaktinfo till vår säljavdelning.

Är du osäker på vad alla ord och uttryck betyder? Här finns en liten TV-skola som förklarar TV-reklamens värld från grunden.

 

 

Sponsring och koncept, våren 2014

Hej!

Vi på SBS Discovery TV gläds åt att under våren 2014 ge er flera fantastiska program och inte minst möjligheten att  fortsätta utveckla våra gemensamma affärer.

Vi erbjuder en stark vår som vilar tryggt på tre ben:

- Återkommande, pålitliga och stabila program

- Folkkära, begåvade och välkända profiler som gör nya format.

- Och, naturligtvis, helt nya, pigga och spännande format som förnyar vår tablå.

På Kanal 5 samsas etablerade program som Ullared, Partaj, Café Bärs, Arga Snickaren och Tunnelbanan med stjärnor som beger sig ut nya på äventyr i Berg & Meltzer, en ny spännande variant av Top Chef och galenpannorna Filip och Fredriks nya infall. Dessutom bjuder vi på nygjord svensk komedi i Söder om Folkungagatan, slutspel i Svenska Hockeligan och En stark äventyrsresa.

På Kanal 9 och Kanal 11 fortsätter vi att leverera de bästa serierna inom drama, komedi och spänning. Och på Discovery Channel och TLC ger vi tittarna unika inblickar i världar de aldrig skulle sett annars: från kommandosoldater till amishungdomar och världens bästa kakbagare.

På vår playtjänst fortsätter vi att ligga i framkant för utvecklingen. I vårt laboratorium Kanal 5 Play Labs, testar vi nya, pigga format som vi tror på – och låter sedan tittarna styra vilka format vi fortsätter att satsa på. Ett exempel är Med Clara Henry, och det kommer mycket mer. Dessutom fortsätter vi naturligtvis att visa de populäraste programmen på linjär tv på våra playtjänster.

Nedan kan du läsa mer om vårens program, vi presenterar våra kanaler och annonsformat.

Vi har även producerat en ny casefilm som vi hoppas ska inspirera dig. För att se filmen klicka här.

Vi ser fram emot att snart ses för att diskutera hur vi tillsammans kan utveckla och kundanpassa olika kreativa koncept!

/Vännerna på SBS Discovery TV

 

För att ladda ned dokumenten behöver du Internet Explorer 9 eller senare. Webläsare som Chrome, Firefox eller Mozilla fungerar också. 

Här nedan finns vårens program

Kanal5

Kanal9

Kanal11

Discovery

TLC

 

 Här kan du läsa om vilka annonslösningar som finns…

Annonsformat

 

… och här hittar du information om alla våra kanaler

Kanalpresentation

 

Sist men inte minst – här kan du ladda ned allt rörligt

Kanal 5

Kanal 9

Kanal 11

 

Kanal 5 – programvis

Agents of S.H.I.E.L.D.

Arga Snickaren

Arrow

Big Bang Theory

Café Bärs

Castle

Cougar Town

Criminal Minds

CSI

Greys Anatomy

Mike & Molly

Mom

Partaj

Person of interest

Scandal

Sofo

Suburgatory

Trophy Wife

Tunnelbanan

Two and a Half Men

Ullared

 

Kanal 9 – programvis

Crash course

CSI

Duck Dynasty

Grand Designs UK

Hannibal

Hotel Hell

Kitchen Nightmares

Kommisarie Lewis

L&O SVU

Louis Theroux

Mad Men

Motor

Nikita

Raising hope

Sons of Anarchy

Top Gear UK

Walking Dead

 

Kanal 11 – programvis

Bachelor

Bachelorette

Biggest loser

Devious maids

Glee

Kardashians

Once upon a time

Ravenswood

The Vineyard

The Originals

Touch

 

Discovery Channel

Mythbusters

Fifth Gear

Street Outlaws

Gold Rush

 

TLC

Sister Wives

Masterchef

Say Yes To The Dress

 

 

SBS TV säljavdelning

Du ska naturligtvis synas där dina kunder är. Att låta din reklamfilm synas i hela Sverige kan vara rent slöseri om dina kunder uteslutande kommer från din ort eller din region.

Därför går det alldeles utmärkt att annonsera regionalt. Här bredvid kan du se hur vi delar in Sverige. Om du klickar på den region du vill annonsera i, får du kontaktinfo till vårt lokala kontor.

Eller ännu bättre: annonsera i både radio och tv regionalt. Då når du kunderna hela dagen. Radio på morgonen och tv på kvällen. Vi har ett specialerbjudande för det som heter Kanal5&Co. Det finns inget bättre sätt att nå kunder. På morgonen och under dagen når du dem i radio, på kvällen i tv. Kontakta ditt lokala SBS Discovery-kontor för mer information.

Här kan du ladda ner aktuella ratecards för våra regioner.

K5 Regionalt 2013